Opplev kraften i AI-optimalisering for Google Ads

Som stolt partner av MFO tilbyr vi nå en eksklusiv mulighet: Få en måned gratis når du blir kunde hos BrightBid! Sørg for å ikke gå glipp av sjansen til å øke resultatene dine på Google Ads med vår AI-løsning.

Effektiv Google-annonsering med AI

Din partner for å maksimere resultatene av markedsføringen din. Med vår avanserte AI-drevne plattform kan du øke ledene dine fra Google-annonsering og øke synligheten for bedriften din.

Med BrightBids interne AI-teknologi skaper du raskt og enkelt større verdi fra betalt søk og Google Shopping-annonser.

Våre erfarne digitale spesialister tar dere om bord og rapporterer resultatene til dere hver måned gjennom digitale møter.

Start med å booke en demo, hvor vi deler mer informasjon om AI-løsningen vår og ser om vi passer sammen.

Hvordan Fungerer Det?

Det er enkelt å komme i gang med AI-drevet annonsering fra BrightBid. Bare book et første kartleggingsmøte med oss.
Der stiller vi deg spørsmål om din bedrift, hvordan du for øyeblikket bruker betalt søk og bredere markedsføringskanaler, samt dine fremtidige mål.

01


Bestill en Gratis Demo

Oppdag hvordan Brightbid kan tilpasses for å passe din bedrifts unike behov.

02


Optimaliser Kampanjene Dine

Vi viser deg hvordan du kan maksimere Google-annonseringen din og øke den digitale synligheten.

03


Få en Måned Gratis

Velger du å bli kunde etter demon, får du en måned gratis, eksklusivt for deg som MFO-medlem.

*Gjelder når du blir kunde i ett år

FAQ

Hva gjør BrightBids AI-motor?

Vår AI gjør kontinuerlige justeringer av bud, annonsedata (f.eks. «product feeds»), målgrupper, annonseoverskrifter og annonsetekst. Den arbeider kontinuerlig i din annonsekonto for å øke resultatene ved å bruke historiske data som våre algoritmer kan analysere. Deretter oppdager AIen potensielt høytytende produkter, og bruker maskinlæringsmodeller for å gjøre de mest optimale budene. På denne måten kan BrightBid AI forbedre og optimalisere annonsene og kampanjene dine døgnet rundt.

Bruker BrightBid autentisk AI-teknologi for annonsering?

Ja, vår teknologi – BrightBid og Bidbrain AI-motorer – er fullstendig utviklet internt av våre ekspertteam av utviklere, dataanalytikere og marketing-spesialister.

Er BrightBid trygt?

Ja, BrightBid er 100% trygt å bruke.

Hva er fordelene med AI for annonsering?

Fordelene er mange. Den største fordelen ved å bruke AI, er at motoren jobber døgnet rundt. Dette betyr at AI-motoren gjør justeringer hele tiden, noe som gir nøyaktige resultater. Her er noen andre fordeler med å bruke AI i annonsering:

  • nøyaktig målretting av publikum, segmentering og personifisering
  • forbedret prediktiv analyse
  • rask opprettelse av annonseinnhold (annonsetekst og visuelle elementer)
  • høy tilpasningsevne til endringer i kontekst
  • evne til å gjennomføre automatiserte A/B-tester
  • automatisert skalerbarhet (markedsutvidelse)
  • tidsbesparelser som betyr at du kan fokusere mer på strategi, kreativitet og beslutningstaking på høyt nivå
Hvordan brukes AI i annonsering?

Kunstig intelligens (AI) er en intelligent maskin som har evnen til å jobbe selvstendig. Maskinen gjennomgår en læringsperiode når den oppfatter omgivelsene sine og analyserer dem. Fra de store mengdene data maskinen analyserer, trekker den innsikter og lærer hvordan den kan jobbe med disse dataene.
Annonsører bruker AI for å forbedre målretting, personifisering, optimalisering og effektivitet. Den analyserer data for å identifisere publikumssegmenter, tilpasse innhold og optimalisere annonseplasseringer i sanntid. AI-drevne chatbots engasjerer brukere, mens prediktiv analyse forutsier trender og atferd.
AI hjelper med å lage annonser, teste dem, oppdage svindel og analysere konkurranse. Den forbedrer annonsekampanjer ved å gi datainnsikter, redusere kostnader og tillate fleksibilitet til å tilpasse seg markedsendringer og brukeratferd.